fbpx

Om mig

Mit store ønske er at hjælpe dig, at se det hele menneske i dig, når der skal behandles. Så jeg behandler årsagen og ikke kun symptomerne.

Mit navn er Dorthe Egeriis.

Jeg er uddannet Masterakupunktør fra Akupunktur Universitetet i Aulum.

Derudover er jeg uddannet i BMA – Boel Moderne Akupunktur af både John Boel Sn. og John Boel Jr.

Jeg har også Reiki Healing I – uddannet af Steen Keller.

Derudover har jeg anatomi og fysiologi samt sygdomslære fra AkupunkturAkadamiet.

Min interesse for det alternative har jeg haft, siden jeg var ganske ung. Det har altid vagt min interesse, når noget kunne ”fixes” på en alternativ måde. Jeg er nemlig stor tilhænger af, når vi kan undgå alt for meget medicin og anden kemi i vores krop.

Når jeg selv har haft ubalancer i min krop, har jeg derfor altid opsøgt alternative behandlingsformer for at skabe balance igen. OG min kærlighed faldt på akupunkturen for godt 5 år siden, da jeg oplevede, hvad John Boel’s nåle kunne udrette.

Det tiltaler mig også rigtig meget, at der ingen bivirkninger er ved at få akupunktur. Der kan komme en reaktion efter en behandling, såsom hovedpine, varme/kulde fornemmelser og tørst.
Det er dog væk indenfor et døgn. MEN processerne som nålene har sat i gang i kroppen arbejder stadig videre i kroppen. Derfor kan der også gå nogle dage, inden man mærker den fulde effekt af akupunkturen.

Huset Egeriis 

Vibevej 51 7330 Brande tlf.nr. 20 93 66 36

 

Copyright © 2020