fbpx

Referencer

“Jeg har været i behandling ved Dorthe i forbindelse med genoptræning af mit knæ efter en korsbåndsskade. Knæet hævede op, men efter bare to behandlinger ved Dorthe var hævelsen væk.
Jeg har efterfølgende fået endnu to behandlinger, da jeg senere i genoptræningsforløbet igen oplevede hævelse i knæet. Også her var Dorthe en fantastisk hjælp og hun fik afhjulpet problemet.
Jeg giver Dorthe mine allerbedste anbefalinger – hun er yderst professionel og super dygtig. Jeg vil ikke tøve med at kontakte hende igen.”

Britta Rosenkilde

“Kan virkelig anbefale Dorthe og hendes nåle! Hun har taget sig af mine tennisalbuer, så jeg er smertefri i rigtig lang tid.”

Joan Thorsen

“Havde gennem længere tid døjet med smerter i højre lår - smerter som trak ud i benet. Så besøgte jeg Dorthe, som mente, at det var min iskias nerve, som drillede. Efter et par behandlinger(vi måtte stoppe pga corona) var smerterne stort set væk. Kan kun anbefale Huset Egeriis, hyggelig og rolig atmosfære, og en dygtig pige”

Lene Holm

“Kan varmt anbefale behandlinger mod hedeture i overgangsalderen”

Helle Olesen

“Min hverdag var førhen påvirket rigtig meget af allergi. Jeg prøvede derfor akupunktur mod allergi hos Huset Egeriis, da allergipiller ikke kunne hjælpe mig. Efter et par behandlinger, oplevede jeg allerede dage, hvor jeg slet ikke kunne mærke allergien, hvilket ikke var sket før i meget lang tid. Jeg har virkelig opdaget friheden ved ikke at skulle tænke over, om dagen nu blev ødelagt af nysen og kløen i øjnene”

Sofie Brøgger Laursen

Jeg er medlem af Dansk Akupunktur Union og RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler). 

Dette er din garanti for, at jeg har gennemført de nødvendige lovpligtige uddannelser, og at jeg i klinikken er forsikret.

Du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikring “Danmark”, ligesom flere forsikringsselskaber via din sundhedsforsikring yder tilskud til akupunktur.

Huset Egeriis 

Vibevej 51 7330 Brande tlf.nr. 20 93 66 36

Copyright © 2022