fbpx

Referencer

Genoptræning af knæ

Britta Rosenkilde:

“Jeg har været i behandling ved Dorthe i forbindelse med genoptræning af mit knæ efter en korsbåndsskade. Knæet hævede op, men efter bare to behandlinger ved Dorthe var hævelsen væk…

Jeg har efterfølgende fået endnu to behandlinger, da jeg senere i genoptræningsforløbet igen oplevede hævelse i knæet. Også her var Dorthe en fantastisk hjælp og hun fik afhjulpet problemet.
Jeg giver Dorthe mine allerbedste anbefalinger – hun er yderst professionel og super dygtig. Jeg vil ikke tøve med at kontakte hende igen.”

Behandling af tennisalbue

Joan Thorsen:

“Kan virkelig anbefale Dorthe og hendes nåle!
Hun har taget sig af mine tennisalbuer, så jeg er smertefri i rigtig lang tid.”

Smertebehandling /Iskias

Lene Holm:

“Havde gennem længere tid døjet med smerter i højre lår – smerter som trak ud i benet. Så besøgte jeg Dorthe, som mente, at det var min iskias nerve, som drillede. Efter et par behandlinger(vi måtte stoppe pga corona) var smerterne stort set væk. Kan kun anbefale Huset Egeriis, hyggelig og rolig atmosfære, og en dygtig pige”

Behandling ved overgangsalder

Helle Olesen:

“Kan varmt anbefale behandlinger mod hedeture i overgangsalderen”

Behandling ved allergi

Sofie Brøgger Laursen:

“Min hverdag var førhen påvirket rigtig meget af allergi. Jeg prøvede derfor akupunktur mod allergi hos Huset Egeriis, da allergipiller ikke kunne hjælpe mig. Efter et par behandlinger, oplevede jeg allerede dage, hvor jeg slet ikke kunne mærke allergien, hvilket ikke var sket før i meget lang tid.Jeg har virkelig opdaget friheden ved ikke at skulle tænke over, om dagen nu blev ødelagt af nysen og kløen i øjnene”

Akupunktur

Dorthe Zacho Mogensen:

“Dorthe er super dygtig og engageret! Store anbefalinger herfra”

Behandling ved allergi

Camilla Christensen:

Kan klart anbefales i mod allergi 

Akupunktur

Leif Mølgaard Mikkelsen:

“Jeg kan kun give de bedste anbefalinger, Dorthe har virkelig hjulpet mig meget.

Kommer ihverfald igen”

Behandling ved allergi

Sophie Herløv Lyager:

Min allergi er stort set forsvundet efter 5 intensive behandlinger. Dorthe er mega dygtig.

Behandling af hedeture

Tina Lundsgaard Hansen:

“Jeg har været i et forløb ved Dorte , omkring behandling af hedeture/dårlig søvn. Et hurtigt forløb på 3 dage indenfor kort tid og jeg er stort set fri for de irriterende og belastende hedeture.

Kan varmt anbefale Dorte – hun er mega dygtig og super god til at forklare hvad hun gør. Skønt sted at komme.

Tak Dorte – jeg er som “født” på ny.”

Smertebehandling /Iskias

Pernille Brejnebjerg Jensen:

“Min varmeste anbefaling til Dorthe – Huset Egeriis. Jeg har døjet med min iskiasnerve og efter et fald gik det helt galt – og det mente Dorthe godt hun kunne fikse – som sagt så gjort.

Det er vildt at mærke på kroppen hvordan Dorthe med akupunkturen forbinder punkterne i kroppen. Efter 2 omgange er vi nu i mål”

Behandling af kronisk infektion

Lotte Tang:

“Dorte er vores familie go to person, når vi har skavanker”

“Min søn har servers syndrom, en kronisk infektion i hælen hvor akillesenen hæfter på. Han har været imobil længe, gået med indlæg..

men efter en behandling med nåle og infrarød lampe, forsvandt smerten og han kunne igen bevæge sig..

ENDELIG en løsning til en aktiv dreng!

Vejen frem er behandling ca hver 14 dag.. det er fantastisk at komme hos Dorte.. hun er super god når man er nervøs for skarpe nåle

sød og omsorgsfuld og rigtig god til at skabe tryghed..

Dorte fortjener alle de bedste anbefalinger.”

Smertebehandling / nakke og skulder

Jeanette Fejrskov Pedersen:

Dorthe er så behageligt et menneske og lytter til hvad man siger og arbejder ud fra det. Hun ved 100 % hvad hun laver, så man føler sig tryg hos hende…

Har døjet med nakken/den ene skulder samt nervesmerter ud i den ene arm/fingrene. Efter 1 år ved både fysioterapeut og kiropraktor + en “trussel “ om en blokade i min skulder. Tænkte jeg der skulle prøves noget andet, for at undgå blokaden.

Efter 4 behandlinger med en blanding af akupunktur, cupping & infrarød stråler, er jeg ENDELIG begyndt at kunne ligge på siden, få en alm søvn om natten, løbe, træne mm. Så kommer der noget igen, vil jeg til hver en tid kontakte Dorthe.”

Smertebehandling / Knæ

Anita Christensen:

“Super dygtig. Har hjulpet mig af med smerter i knæet.”

Behandling af eksamensangst og allergi

Puk Holm Schnedler:

“Det er en fantastisk behandling man får. Dorthe er god til at lytte og har hjulpet men min nervøsitet og angst ved at gå til eksamen. Det var en dejlig oplevelse at kunne være til stede i en mundtlig eksamen.

Sidste år hjalp hun mig men min voldsomme allergi. Det er helt befriende ikke st skulle spise allergipiller hver dag

Jeg vil varmt anbefale Dorthe hos Huset Egeriis.”

Smertebehandling / Migræne

Stine Laursen:

“De varmeste anbefalinger skal Dorthe have.        

Dorthe har behandlet mig for hovedpine / migræne og hvor er det fantastisk, at være på tredje uge nu, UDEN hovedpine.

Dorthe er virkelig dygtig og samtidig er hun utrolig sød og behagelig at komme hos. Dorthe er meget lyttende og jeg har følt mig 100% tryg i Dorthes hænder. TAK.

Stor anbefaling til Huset Egeriis.”

Smertebehandling / Lænden

Rune Ehlert Kristensen:

“Dorthe er super dygtig. Havde fået hold i lænden, og var skeptisk mht. akupunktur, men valgte at give det en chance. Det er jeg glad for, for efter 3 behandlinger på en uge, kunne jeg dyrke sport igen, uden at bekymre mig. Al smerte er væk, så Dorthe får mine varmeste anbefalinger.”

Smertebehandling / Ryg

Rasmus Møller:

“Først og fremmest – 1000 TAK for hjælpen Dorthe

Jeg har haft ondt i ryggen i over en måned – uden at kunne definere præcis, hvor smerten udsprang – eller for den sags skyld, hvad den var kommet af…

Jeg har været ved min egen læge, men uden at få svar eller hjælp til, hvorfor og hvorfra smerten kom….

Igennem den sidste måned har jeg taget smertestillende piller op til maks….og nok også en “lille” smule mere end det…..så da jeg blev anbefalet akupunktur (hvilket jeg aldrig har prøvet tidligere) så tænkte jeg, nååhhh ja – hvorfor ikke gi’ det en chance og det skulle naturligvis være hos Huset Egeriis.

Det er jeg SÅ taknemmelig og glad for jeg gjorde…..for selvom det nærmest lyder for godt til at være sandt – så er mine rygsmerter forsvundet

….og dermed er jeg naturligvis også sluppet af med de mange smertestillende piller

En VARM anbefaling herfra.”

Behandling af hælspore

Jeanette Kjøller Rosing:

“Huset Egeriis fik mine hælspore til at forsvinde. Tænk sig at et par nåle kan gøre det! Det er intet mindre end fantastisk.

Dorthe er lyttende, effektiv og smilende. Hun giver professionelt førsteklasses behandling – jeg er fan

Jeg vil helt klart anbefale Huset Egeriis.”

Behandling af sovende fingre

Birgitte Nørregaard Husum:

“Dorthe er simpelthen så dygtig. Jeg har længe døjet med sovende fingre. Efter to behandlinger , er det nu langt bedre. Jeg kan sove uden at skulle op og ryste arme og hænder om natten!

Kan varmt anbefale Dorthe. Du kan være sikker på faglig kompetent og  empatisk behandling.”

Behandling af dropfod

Cille Arvad:

“Kan varmt anbefale Dorthe.

Jeg har i en del år bøvlet med en dropfod, hvor min udfordring har været manglende følelse på ydersiden af benet og foden.

Efter et par akupunktur behandlinger hos Dorthe, er det blevet meget bedre med bevægeligheden og smerterne i foden. Så tusinde tak for hjælpen

Behandling af hælspore

Jeanette Kjøller Rosing:

“Huset Egeriis fik mine hælspore til at forsvinde. Tænk sig at et par nåle kan gøre det! Det er intet mindre end fantastisk.

Dorthe er lyttende, effektiv og smilende. Hun giver professionelt førsteklasses behandling – jeg er fan

Jeg vil helt klart anbefale Huset Egeriis.”

Urolige ben/restless legs

Bjarne T:

Da jeg første gang kom hos Dorthe, var mine aftener meget anstrengende. Jeg kunne kun sidde i sofaen i ganske kort tid, før jeg måtte op og stå/gå rundt for at få uroen i benene til at forsvinde. Når jeg skulle sove kom uroen også, og min søvn blev afbrudt mange gange i løbet af natten.

Jeg fik 6 behandlinger hos Dorthe over 2 uger. Derefter var smerterne så godt som væk📍 i dag mærker jeg det kun i perioder. Derfor får jeg en forebyggende behandling ca hver 5. uge📍

Kan klart anbefale Huset Egeriis

Urolige ben/restless legs

N.H:

Mandlig klient på over 80 år med kramper og urolige ben, som han har døjet med det i 4-5 år. Er undersøgt hos lægen, der kun kan give ham smertestillende.

Uroen opstår både dag og nat. Tager piller før sengetid. Derudover vågner han også i løbet af natten pga smerter og må op og tage ekstra smertestillende.

Efter ca 4 behandlinger, hvor der har været både lidt fremgang og tilbagegang,  er der en bedring og har ikke taget smertestillende i løbet af natten.

Efter 7 behandlinger tager han nu slet ikke smertestillende – hverken før sengetid eller i løbet af natten. Uroen er væk.

En meget glad klient, der forlod klinikken sidst

Behandling af hælspore

Lene Brandholm Sønderskov:

“Jeg kan på alle punkter anbefale behandling ved Dorthe.

Jeg har gennem længere tid døjet med smerter fra hælspore og nedfalden forfod.

Men har nu efter et behandlingsforløb næsten ikke flere smerter så det er dejligt.

Dorthe er god til at lytte og udfører så behandlingen ud fra det. Man føler sig velkommen så snart man kommer. så kan klart anbefale Huset Egeriis akupunktur.”

Jeg er medlem af Dansk Akupunktur Union og RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler). 

Dette er din garanti for, at jeg har gennemført de nødvendige lovpligtige uddannelser, og at jeg i klinikken er forsikret.

Du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikring “Danmark”, ligesom flere forsikringsselskaber via din sundhedsforsikring yder tilskud til akupunktur.

Huset Egeriis 

Vibevej 51 7330 Brande tlf.nr. 20 93 66 36

Copyright © 2022