fbpx

Effektiv behandling af hælspore med akupunktur

Behandling af hælspore med akupunktur

Hælspore er en ond følgesvend.

En hælspore kan opstå pludselig, men kan også komme snigende over flere måneder. Uanset hvad, så genkender du nok nogle af disse symptomer:

 • Når du står ud af sengen om morgenen føles det som om, du træder ned på glasskår
 • Ondt i hæl og hælområde
 • Hver gang du har siddet stille og rejser dig, så giver det et jag i hælområdet
 • Hæl/fod skal ”gåes varm”, for at lindre smerterne
 • Ekstra såler og bredere sko afhjælper ikke smerterne

Går du med lignende smerter – SÅ FORTVIVL IKKE – akupunktur er fantastisk til at afhjælpe de smerter, der opstår af en hælspore/inflammation

Fakta

Betegnelsen ”hælspore” benyttes ofte i hverdagen ”lidt i flæng” som betegnelse for lidelser, der giver smerter omkring hælen eller under svangen.

Selve den lidelse, man tænker på, når man siger “hælspore”, er en irritationstilstand (inflammation) i svangsenen i det område, hvor den sidder fast på hælknoglen. Det begynder at gøre ondt, når der kommer en overbelastning af området, der gør, at inflammationen forværres.

Smerten opstår ofte ifb med intensiv belastning af foden/svangen fx meget sport og gentagne stød i foden eller ved brug af fodtøj, der ikke støtter korrekt. Nogle gange kan man ikke forklare, hvorfor det opstår.

Behandling med akupunktur

Jeg vil oftest foreslå 3-5 behandlinger hurtigt efter hinanden, da det har vist sig at være mest effektivt.

Det gør jeg, da flere behandlinger hurtigt efter hinanden “kick-starter” kroppens egen helbredelsesproces, som jo er den, vi skal have i balance igen.

Langt de fleste oplever en stor forandring allerede efter første behandling.

Til behandling af hælspore har jeg også rigtig god erfaring med at kombinere akupunktur med den infrarøde TDP lampe, som går i dybden af det smertende område. Det sammenholdt med nålene giver en fantastisk kombination og et super resultat.

 

 

 

 

  Jeg er medlem af Dansk Akupunktur Union og RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler). 

  Dette er din garanti for, at jeg har gennemført de nødvendige lovpligtige uddannelser, og at jeg i klinikken er forsikret.

  Du kan få tilskud til behandlingerne fra Sygeforsikring “Danmark”, ligesom flere forsikringsselskaber via din sundhedsforsikring yder tilskud til akupunktur.

  Huset Egeriis 

  Vibevej 51 7330 Brande tlf.nr. 20 93 66 36

  Copyright © 2022